Forside > opret bruger
Vælg pakke:

Bliv Flex kunde, uden binding, og betal pr. gang eller vælg den størrelse pakke, der passer til dit behov. Ved køb af pakke opnåes rabat.

Vælg en pakke, opret en profil og bliv partner. Du får dine point som du derefter kan bruge til at bestille billetter med.

Du kan også kontakte os og høre mere

Profil:Vilkår og betingelser
Skat

Vi henviser til Skats ligningsregler vedr. sponsorat og anvendelse af disse.
Økonomi
Når du køber en sponsor- og netværkspakke hos Sponsor Danmark får du adgang til en række forskellige begivenheder. I og med, at du selv sammensætter aktiviteterne kan vi ikke komme med en 100% retvisende vejledning. I stedet for har vi lavet en generel vejledning, der er beregnet ud fra et gennemsnitlig af vores aktiviteter.
25%         Sponsor/reklameværdi
35%         Forplejning
20%         Netværksarrangement
20%         Administration
Afbestillingsregler
Som hovedregel kan du frit annullere dit arrangement op til 48 timer før planlagte startdato uden omkostninger. Dog skal du være opmærksom på at afbestillingsreglerne følger de lokale regler, som den enkelte udbyder har, og der derfor i nogle tilfælde vil være anden tidsfrist.
I tilfælde af afbestilling efter den på billetten anviste tidsfrist, er billetten som udgangspunktet tabt. Dog vil vi anbefale dig at tage kontakt til os, da vi vil forsøge at løse problemstillingen.
Ved afbestilling, som alt skal foregå skriftligt, forstås annullering i forhold til bekræftelsen. Alle bestillinger er gældende og bindende ved bestilling af billet.
Anvendelse
Et sponsorat hos Sponsor Danmark, er beregnet til at skulle anvendes hos flere af vores udbydere og ikke kun ét sted. Hvis man er interesseret i at anvende én specifik sportsklub, og har besøgt den mere end ca. 3 gange, anbefaler vi at man tager kontakt til den pågældende klub.
Formidler
Sponsor Danmark er alene formidler, og det er de til enhver tid gældende regler for afbestilling, udsættelse, force majeure etc. hos arrangøren der gør sig gældende.
Henvendelse
Ved oprettelsen af et sponsorat, giver du samtidig samtykke til at Sponsor Danmark må kontakte dig med elektronisk post. Sponsor Danmark vil via elektronisk post kontakte dig med vejledning i hvordan du får mest ud af dit sponsorat, samt informationer om opdateringer, ændringer, tilbud og konkurrencer mv. vedrørende Sponsor Danmarks tjenester. Du kan til enhver tid afmelde disse beskeder under ”Afmeld nyhedsbrev” i en af de mails, vi sender til dig.
Dertil giver du samtidig samtykke til at du kan blive kontaktet, via telefon, af de VIP udbydere som du benytter.
Ændring af indhold, vilkår og priser
Sponsor Danmark kan til enhver tid ændre indholdet af events samt priser uden varsling. Sponsor Danmark kan løbende ændre og tilrette De Almindelige Betingelser. Ved ændringer vil du modtage en individuel varsling på minimum 30 dage på den e-mailadresse. Ændringer, der kan gennemføres uden forudgående individuelt varsel kan dog ikke begrunde en sådan opsigelse.
Skik og adfærd
Formålet med ordens- og adfærdsvejledning er at sikre den gode oplevelse for værtens medlemmer, gæster og ansatte.
Arrangementerne skal være behagelige steder at være og vejledningen skal skabe forudsætningerne for et godt og positivt samvær.
Generelt skal der udvises en adfærd, så andres engagement, lyst og mulighed for at deltage ikke begrænses. Alle skal bidrage og har ansvar for den gode stemning, herunder følger man den skik og adfærd der er kutymen hos den enkelte vært. Herunder bør man altid optræde i passende sømmelig påklædning og respektere hjemmeholdets fans.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Ved indsendelse af dine oplysninger accepterer du at sende dem til Sponsor Danmark, som vil behandle og bruge dem i overensstemmelse med deres politik om beskyttelse af personlige oplysninger

 

Allerede oprettet?
Indtast din email og adgangskode:
Firma info profile

FIRMA:

KONTAKTPERSON:

Samarbejdspartnere

Indtast din email og adgangskode:

Adgangskode