Forside > hotel
OneLounge Hotel

OneLounge tilbyder nu en nyudviklet online søgemaskine til B2B hotel booking.


Vi lægger stor vægt på at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Derfor har vi gjort det nemt at pleje kunder og medarbejdere til VIP arrangementer. For at gøre hverdagen endnu lettere, har vi nu udvidet med en hotelplatform, der er meget konkurrencedygtig på pris, kvalitet og service.

Ligesom på vores billetportal, booker du nemt det rette hotel, uanset om du er alene på erhvervsrejse, eller I er flere på farten.

Vi samarbejder med de bedste og største sports- og kulturinstitutioner, og derfor er du garanteret en god start på din forretningsrejse.

Forretningsrejser og kundeloyalitet


OneLounge er Danmarks største online platform, der er specialiseret i VIP arrangementer til virksomheder. Det betyder, at du kan kombinere rejsen med uforglemmelige oplevelser. Uanset om det er to VIP – fodboldbilletter, en tur Le Mans med adgang til pit lane eller VIP adgang til Ryder Cup, får du gennem os altid muligheder for at overraske dine kunder.
Hvis du f.eks. vil mødes med dine internationale kunder til et sports event, skræddersyer vi dit arrangement. Du kan også kombinere det med et fagligt indhold. Måske er dine kunder interesseret i, hvordan man arbejder med B2B markedsføring i en top fodboldklub?
De gode oplevelser, der er målrettet dine kunders interesser, er med til at skabe bedre relationer i forretningsøjemed.

Book selv online eller få hjælp af os


Vi samarbejder med de bedste aktører, og du kan derfor benytte den lukkede rabatbooking platform, eller ring til os, så hjælper vi dig gerne.
OneLounge Hotel portal har mange fordele:
• 140.000 hoteller Worldwide
• Prisgaranti overfor de kendte hotelsøgemaskiner
• Gennemsnitlig 20% billigere priser
• Specialtilbud med 50% rabat ift. endte hotelsøgemaskiner
• Alle overnatninger kan afbestilles
Der skal i dag lidt extra til for at passe godt på loyale kunder og gode medarbejdere. Derfor kan du nu booke hotel og VIP arrangement, og det er både billigere og hurtigere for dig.

Hvis du er nysgerrig på vores VIP arrangementer, kan du oprette en Flex konto uden binding. Gå på opdagelse på Onelounge.dk, hvor du kan bestille billetter til et stort udbud af arrangementer, som du ikke finder andre steder.

Opret dig på Onelounge.dk til OneLounge Hotel portal og/eller en Flex konto til VIP arrangementer.
Vi kan kontaktes på mail info@onelounge.dk eller telefonisk på 73 709 909

Samarbejdspartnere

Indtast din email og adgangskode:

Adgangskode