Forside > Hestesport > FEI World Cup Herning - LØRDAG (Bemærk pris for 6 pers)
Banner
FEI World Cup Herning - LØRDAG (Bemærk pris for 6 pers)

Den 18. – 22. oktober løber Danmarks største internationale ridesportsevent, World Cup Herning, for første gang af stablen i Jyske Bank Boxen. OneLounge tilbyder helt ekstraordinært VIP-billetter med rundvisning i staldene og møde med en OL-rytter. Se mere om VIP-pakken nedenfor.

HKH Prinsesse Benedikte har påtaget sig opgaven som protektor for eventen, der bl.a. byder 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles for at dyste om vigtige point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, topunderholdning og en stor messe for de købelystne.

Jyske Bank Boxen i Herning kommer til at danne en spektakulær ramme om ridning i verdensklasse, når Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i dressur og CSI3*-springning afvikles i det midtjyske i 2017 og 2018. World Cup-eventen i Herning afvikles i et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, og udover at World Cup dressuren bevares på dansk jord (har tidligere været afviklet i Odense), er det særligt interessant, at avl og sport går sammen om at afvikle og udvikle så en stor event til glæde for hesteinteresserede i hele Danmark.

Reem Acra FEI World Cup i dressur er en af dressurverdens mest prestigefyldte turneringer. Det er her, at de bedste dressurryttere stiller op i håbet om at komme gennem nåleøjet til den endelige finale, hvor kun de bedste i verden bliver kvalificeret. Turneringen blev startet i 1985/1986 (med dansk sejr i dressur), og består af en række kvalifikationsstævner samt en finale.

World Cup Hernings VIP pladser giver mulighed for en ekstraordinær oplevelse: Boxens bedste pladser på speciel opbygget tribune-område med overblik over hele arenaen og ekvipagernes intense kamp.
 

I forbindelse med FEI World Cup Herning tilbyder OneLounge denne særlige VIP-pakke
i Jyske Bank Boxen, lørdag d. 21. oktober:

 • 6x entré og 6-mands bord i VIP
 • Fuld forplejning (hele dagen)
 • Aftenshow 
 • Rundvisning i arenaen - ”behind the scenes”
 • Oplæg med en OL-rytter
 • VIP-parkering
 • Spring- og dressurridning på højeste niveau
 • Aftenspisning med underholdning og show
Pris pr. person: 18.000 kr.
 
Bestil i god tid da disse borde er hurtigt udsolgt og der er mulighed for begrænset antal pladser

Hør mere om VIP-billetter til World Cup Herning ved at kontakte OneLounge på info@onelounge.dk eller tlf. 73 709 909 
 
Billet til:
 • 21 oktober 2017 KL. 22:00
  BESTIL SENEST :

  19 oktober 2017 KL. 22:00
 • Jydske Bank Boxen
  Kaj Zartows Vej 7 , 7400
INVITER
Book billetter
Indtast din email og adgangskode:
Firma info profile

FIRMA:

KONTAKTPERSON:

330 points
vælg antal
1200 points
ialt på denne bestilling

Hvem er med som gæst?

Samarbejdspartnere