Forside > special_event
Ydelser

OneLounge har en bred vifte af ydelser, der alle har til formål at klæde vores kunder bedre på til at skabe og forbedre deres professionelle relationer – for derved at forbedre virksomhedens bundlinje og dermed konkurrenceevne.

Med den konstante udvikling af nye digitale platforme og muligheder ændres traditionelle virksomhedsfunktioner som fx salg og marketing konstant. Der er samtidig mere end nogensinde kamp om at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere til virksomheden, mens potentielle investorer også konstant bliver bombarderet med nye spændende muligheder.

Virksomheders evne til at skabe og fastholde gode relationer – til kunder, leverandører, medarbejdere, investorer m.fl. – er derfor vigtigere end nogensinde for at opnå vækst og øge konkurrenceevnen. 

OneLounge giver dig værktøjerne til at videretænke velkendte
netværksmuligheder og hjælper dig skridtet videre inden for følgende centrale områder:
VIP-billetter til sport & kultur

 
En videretænkning af den traditionelle netværkstankegang
Hvor mange virksomheder fx har et større sponsorat hos en eller få sports- eller kulturinstitutioner, er tankegangen for OneLounge i stedet at sprede sin indsats og horisont til flere forskellige samarbejdspartnere for derved at:
  • opnå fornyet inspiration
  • opsøge nye kunde
  • få adgang til nye markeder
  • skabe variation
  • have fleksibilitet (i forhold til formål, mødedeltager(e), deltagerantal, geografisk placering m.m.

Som kunde hos OneLounge får du helt automatisk adgang mere end 150 VIP-lounges i både Danmark og udlandet. Her kan du frit browse i kategorier som fx festivaler, koncerter, fodbold, håndbold, motorsport, golf m.m. Hjemmesiden gør det muligt at sortere efter både geografi, tidspunkt og kategori.Download vores brochure om vip-billetter her 

Sportsstjerne for én dag

Strategi og taktik formulering, vurdering af konkurrencesituationen og vurdering af den optimale anvendelse af ressourcer. Eksekvering, vurdering, revurdering af konkurrencesituation og revurdering af anvendelse af kompetencer og ressourcer, evaluering af indsats i forhold til plan. 

Begreberne er alle indgroede begreber i de fleste hverdag, men processen er ofte lang og i en hverdag der er fyldt med drift er der mere fokus på vurdering af resultater en på vurdering af proces. 

I sportens verden foregår hele processen meget fortættet over nogle få timer og du får nu en unik mulighed for at komme med i maskinrummet under hele processen på første række når den foregår i et topprofessionelt sportshold.

Vi invitere dig og en lille håndfuld af dine vigtigste kunder, med ind i et univers, der normalt kun er forbeholdt trænere og spillere.


 Download brochuren om, at komme helt ind i omklædningsrummet på en kampdag her

Unikke mødefaciliteter

Skræddersy dit næste møde

Via OneLounge's brede netværk inden for især sport og kultur har vi mulighed for at hjælpe til med at skabe nogle helt unikke rammer omkring det næste møde i jeres virksomhed. Hvad enten det er bestyrelsesmøde, salgsmøde, strategiseminar, team-building, regionsmøde eller andet - i Danmark eller i udlandet - har OneLounge uden tvivl et ekstraordinært set-up til jer.

Vi har masser af faste samarbejdspartnere rundt omkring i landet (og i udlandet), der har smukke og luksuriøse omgivelser til at skabe rammerne for et inspirerende møde. Har I særlige ønsker, og er der fx tale om et møde med mere end 20 deltagere, skræddersyer vi gerne en løsning for jer.

Kunne dine mødedeltagere have gavn af lidt fornyet energi og en helt speciel oplevelse tæt på rigtige sportsstjerner, har vi allerede en pakke klar til jer, hvor I kan komme til at føle jer som sportsstjerner for en dag.


Download brochuren om, hvordan du kan kombinere et møde og den gode oplevelse her

KundeNetværk

Aldrig har kundepleje været så spændende, givende og udbytterigt
OneLounge kundenetværk henvender sig til virksomheder, der ønsker at knytte stærkere bånd til sine nøglekunder i et fagligt miljø. Med et professionelt kundenetværk forstærker virksomheder sit image via faglige input og erfaringsudveksling med fokus på at styrke kundernes konkurrenceevne.

I samarbejde med virksomheden udarbejder OneLounge en årsplan, temaer og finder de rette indlægsholdere. Vores store erfaring i netværksstyrring er med til at sikre, at møderne er værdifulde for både virksomheden og kunderne.
 
Søger I blot rådgivning til at drive jeres eget kundenetværk?
Ønsker I selv at facilitere jeres kundenetværk, tilbyder OneLounge rådgivning hertil. Vi sparrer omkring indhold, facilitering og deler ud af vores mangeårige erfaringer. På den måde kan I selv opbygge og drive succesfulde professionelle kundenetværk.


Download brochuren om, hvordan du kan få mere loyale kunder ved at styrke deres konkurrencekraft via KundeNetværk her

Strategisk rådgivning

Hvad kan netværk gøre for mig?

Kundeloyalitet og medarbejdertilfredshed er vejen frem for virksomheder med fokus på vækst. Men hvor skal man starte og/eller rette sit fokus i forhold til at skabe nye og fastholde eksisterende professionelle relationer?

Mange er "gået kolde” i traditionelle netværksløsninger og har brug for nye idéer til, hvordan man bedst muligt kan arbejde med relationer for at nå sine specifikke mål. OneLounge hjælper dig gerne med at få et overblik og udvikle disse idéer til, hvordan du kan arbejde mere strategisk med at skabe og fastholde dine professionelle relationer.

De digitale løsninger buldrer derudad. Der er ingen tid at spilde, hvis du sidder fast i netværkstankegangen og fremgangen i salg m.m. Kontakt os derfor i dag for at sætte et møde op og tale nærmere om netop din virksomheds udfordringer og behov.
 

Download brochuren om, hvordan vi kan hjælpe dig med at arbejde strategisk med kundepleje her

EN FORMIDDAG PÅ VANDET
Allerede oprettet?
Indtast din email og adgangskode:
Firma info profile

FIRMA:

KONTAKTPERSON:

Samarbejdspartnere

Indtast din email og adgangskode:

Adgangskode