Forside > Om os
banner
Vores koncept er enkelt

Bliv partner

OneLounge gentænker det traditionelle sponsorat. Vi puljer indskud fra mange virksomheder i samlede sponsorater og samarbejdsaftaler – på den måde får virksomheder adgang til en bred vifte af oplevelser, og sportsklubber og kulturinstitutioner får samarbejdsaftaler, de ellers ikke ville have haft. OneLounge giver virksomheder nem, fleksibel og økonomisk fornuftig adgang til VIP-oplevelser inden for sport og kultur i hele landet gennem én portal.

Skræddersy din pakke    

OneLounge-portalen giver dig hurtigt overblik over kommende arrangementer, events og nye samarbejdspartnere. En pakke tildeler dig tilsvarende point, som du kan bruge på netop det, der giver dig, din virksomhed og dine kunder den bedste oplevelse. Alle billetter bookes online og sendes direkte til dig på e-mail, og der er aldrig minimumskrav til antal billetter. Du har hele tiden overblik over dine point, også hvis I er flere brugere.

Brug sport og kultur som mødelokale    

OneLounge giver virksomheder mulighed for at møde deres kunder i øjenhøjde og i rammer, der skaber værdi. Med en løsning gennem OneLounge kan virksomheder bruge sport og kultur som mødelokale ved at skræddersy underholdende, relevante og unikke oplevelser. Det er en aktiv og anderledes måde at dele faglighed og netværk på – og det er værdiskabende kundepleje med humor og indhold.


Om OneLounge

OneLounge er grundlagt i 2015, og drives til daglig fra Odder. Idé- og ophavsmanden bag er Carlo Lillendahl de Silva, der er direktør. Alle tilknyttede medarbejdere har erfaring med sportsverdenen og stor viden om virksomheders behov, når de indhenter ny samarbejdspartnere og indkøber VIP-arrangementer.

OneLounge samarbejder med sportsklubber og kulturbegivenheder, der leverer events og oplevelser af høj kvalitet og i rammer med den bedste VIP-forplejning. Vores netværk af samarbejdspartnere er landsdækkende, og vi arbejder med stort ansvar for, at alle vores udbud og produkter er af høj kvalitet, der sikrer den bedste oplevelse. Pointværdien for begivenheder er nøje udregnet og sat efter gældende markedsværdier.
 
Carlo Lillendahl de Silva har baggrund som selvstændig optiker, tidligere frivillig sportschef i professionelle sportsklubber og generalsekretær i KFUMs Idrætsforbund, og så har han stor iværksættererfaring. Carlo Lillendahl de Silva kender derfor sponsorverdenen fra begge sider, og har udviklet OneLounge-portalen med afsæt i de tre felter, hvor han står stærkest – Business, Fritid & Sport og Innovation.

  • facebook

Hent vores brochure

I vores brochure kan du læse meget mere om OneLounge koncept.

Se vores priser herEksempel ved køb af Bronze +:

2 billetter pr. begivenhed:
(16 billetter i alt)
Alle billetter er VIP

  • Superliga fodbold
  • Herre Håndbold
  • Northside
  • Dame Håndbold
  • Ishockey Liga
  • Trav
  • Musikhuset Aarhus
  • "Made in Denmark"

Pris kr. 14.950,- giver 258 point

Dette er et eksempel på, hvordan du kan sammensætte din pakke. Du sammensætter selv din pakke efter dine behov og interesser, og du vælger frit mellem alle events og begivenheder.

 

Allerede oprettet?
Indtast din email og adgangskode:
Firma info profile

FIRMA:

KONTAKTPERSON:

Samarbejdspartnere

Indtast din email og adgangskode:

Adgangskode